Sunday, October 30, 2011

Injured

aku masuk navi.

semalam first day training @ orientasi.

Kaw tawu ape aku dapat lepas balik?

kaki kiri terseliuh.

kaki kanan cram.

lutut dua2 lebam sebesar penumbuk.

lebam2 kecil tak terkira banyaknyer di setiap badan,

perut, tangan, kaki.

Stiap joint saket yang amat sgt.

tangan luker akibat knuckle bumping.

and.. the worst case?

Esok aku ade test.

and aku still tabley jalan!

Thursday, October 27, 2011

Pendidikan Seks



Ujang merupakan seorang abah yang bijak dan penyayang...., suatu hari anaknya bernama Asey bertanyakan dia mengenai SEKS..


*********************

Asey : abah, betul ke make love tu best?

Abah : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!

Asey : tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?

Abah : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?

Asey : tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?

Abah : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...

kamu suka tak?!

Asey : betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?

Abah : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!

Asey : kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?

Abah : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!

Asey : waaahhh... abah ni pandailah!

Abah : opkos...

Notes : jangan buat seks lepas nikah.

Wednesday, October 26, 2011

Kerja Sepenuh Masa


Suami Sepenuh Masa.

Kelayakan :
  • Boleh masak sepenuhnya sikit2.
  • Suke buat lawak.
  • Romantik.
  • Rajen tulun2 kat umah.
  • Ade kerje tetap.
  • Matang nakal sikit xpe.
  • Setia.
  • Nak anak 4 orang sahaja.
  • Tiap malam ade kat rumah, terutama malam Jumaat.
  • Boleh terima bakal calon seadanya. Syarat Wajib ADA!
  • Smoking not allowed around wife.
  • Takder potensi nak belikan payung emas. Penting!
  • Tinggi dari calon.


Calon Isteri.

Ciri2 :
  • Masuk dapur jarang sekali sekali sekale tapi masak sedap.
  • Manje dan Suke Dipujuk sbb suke merajuk.
  • Kadang2 jarang2 jer kemas rumah.
  • Kuat berusaha tapi cepat putus asa.
  • Setia.
  • Suke mendesak.
  • Love to eat anything.
  • Love Chocolate so much.
  • Love travelling too.
  • Marah2 biler lapar.
  • Anak mak.
  • xsuke jarang sgt mekup.
  • cute sesgt.


Monday, October 24, 2011

Saturday, October 22, 2011

Kematian Seorang Hamba Allah




"Arwah Mohd. Zakirin bin Md. Zin"



Sesungguhnya hidup ini begitu singkat dan rapuh.
Sekejap kita berjumpa,mungkin 5 minit kemudian, seseorang itu sudah tiada.
Begitulah yang terjadi kepada Arwah, seperti nama di atas.
Beliau merupakan mahasiswa UTM, Fakulti Kejuruteraan Elektrik
yang tinggal di Kolej Tunku Canselor.
Arwah meninggal dunia kerana terlibat dengan kemalangan jalan raya dihadapan McD berhampiran dengan pintu keluar Padang Kawad UTM.
Motorsikal arwah melanggar sebuah lori pick-up yang rosak di tepi jalan.
Tarikh - 22 Oct 2011


Bersama-samalah kita hadiahkan Al-Fatihah keatas Arwah dan

semoga Allah memberkatinya.

Al-Fatihah

Hello Panda


Tetiber nak makan bende2 yang kurang berkhasiat...

Tadi gi Carrefour teman mama beli barang dapur, then nampak....




Nampak sedap...teringinnyer...

Then my mum cek ingredient dye...
' Orait u can take it...'

'yeahhhh,!!!'
i take triple... hihihii

So childish... But Whose care???

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...