Thursday, July 28, 2011

HeaVen OF Desires Dah Bukak Balik!!!

Bagi orang-orang yang suker mendonlot citer, sape tak kenal laman web heavenofdesires kn?

Laman web yang sediakan the heaven of korean drama, japanese drama..

heavenofdesires nie ada jugak sediakan anime and malay drama.

Tapi dulu ade kes yang blog dorg kne hack, dan mediafire buang sume movies dlm tu.

So dorg tutup blog and renovate la blog dorg.

Aku rase berzaman jugak la aku alone,
tanpa citer2 baru sebelum aku jumpe blog
yang very very much better than heavenofdesires.


Muke depan heavenofdesires

Dulu tader pun bende2 jadah 'Terms Of Use' ni...

Sungguh banyak sesyarat dye, wat den meluat...

Pendapat i la sebagai pengguna, heavenofdesires nie terlalu cerewet la..
I paham sgt kalau nak ade donator, yela nak bukak website bukan pree kn...
Tapi banyak sgt terma dan syarat dye, cmner le org nak promote kat kengkwn lain..

Siap men pakse2 *Accept or Go away*. I lagi la nak Go away.
Egoist dun need here... -_-

Meh i kenalkan u'olls laman web yang 100% much better than heavenofdesires.


medium quality, the heaven of citer2 korean baru, ===> klik ni

mediafire movie, the heaven of movies2 baru, drama pon banyak.. ===> klik ni

dorama, the heaven of korean, japanese, taiwanese and chinese drama movies,
bagi peminat, i paling rekomen yang ini ===> klik ni

Sape yang xrety nak donlot citer dari web2 ni, boleh tanye yer...



2 comments:

  1. nice tips hahaahaha past nihh blehh download ahahah

    ReplyDelete
  2. nice tips blehh la downlaad hihihi

    ReplyDelete

Jum kekomen Sini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...