Monday, May 16, 2011

Hey I Folo U, Folo Me Back ok?


First of all, mintak maaf pada semua kalau ade yang terase, benci ngan aku pasni.

'Folo u, Folo me back.'

Aku ingat lagi, mase mule2 aku buat entri kat blog nie,
follower pun tader, xder sape buzz kat shoutbox aku.

And aku ingat lagi sape yang 1st shout kat Shoutbox Aku.
'Kenapa xder follower?'

I akui, aku mule2 buat macam tu jugak.
I mean yela, Folo u, Folo Me back.

But now i wont.

Op cos uolls tatau kan..
But I really love blogging.
And when im blogwalking, aku betul2 bace entri.
Bace entri sampai abes walaupun kadang2 sampai excited nak komen.

Bukan sekadar post something kat shoutbox, then blah.
Im not that type of pepel ok?

Aku folo blog yang wat aku hepi biler bace.
Contoh : One word worth a thousand word, More funny pic + cartoon, funny article, travel.

So please jangan pakse yang folo uolls sume.
Sbb aku tanak bagi harapan palsu kat uolls.

I follow u because Who U are.
Not because U ask to.

Hate me,
but Im sorry.

12 comments:

  1. respect dengan awak punya pendirian... saya kalau BW kalau entry tu bagus saya akan baca dan tinggalkan komen..sekarang saya rasa entry awak ni terbaik dan saya tinggalkan komen saya yang tak seberapa disini...kalau sudi jom le ke blog saya baca-baca entry..saya jemput...ok!

    ReplyDelete
  2. thx bro. saya tawu blog sy nie baru, entri pon tader a best2.
    tapi kalau follower blambak tapi setakat 'i folo u, folo me back',
    dorg folo bukan sbb saya, tapi sbb terhutang budi.
    i realli dun like that.

    ReplyDelete
  3. Setuju dengan awk

    ReplyDelete
  4. benda ni byk blogger dah cakap. tapi masih ada lagi blogger yg berperangai mcm ni. mmg serius sy x suka. ikut sukalah sy nak follow ke x. kalau nak follow, jgn paksa kita follow dia. betol x?

    n 1 lg, buang le lagu2 kat blog tu. mengganggu org lain nak baca. x kiralah yg boleh pause ke x :p :p :p heheheh~

    ReplyDelete
  5. thx pasal nasihat soutulmujahid...
    truthfully saya x bape suke lagu2 nie..tapi kalau tader lagu rse sunyi plak..hehe

    ReplyDelete
  6. aah...macam celakak...nak suruh2...

    ReplyDelete
  7. aha..

    tulis semula.ok bagi aku yg plaing importansi ialah jangan hiraukan sangat dengan soalan2 macam tuh.menulis dengan cara sendiri dan tidak terlalu berharap pada bilangan follower.paling penting adanya pembaca yg setia.yang terbaik pasti menjanjikan yang terbaik.

    ReplyDelete
  8. hahahaa bila tak folo balik...nanti die unfollow blog kite......

    ReplyDelete
  9. ghost writer - aha mmg btol. bile kite dah ade stail sendri, org akan folo kita sbb kita.

    sengat - jgn risau la.. entri awk best2, xder nye org nk unfolo awk.

    nureenina - thx yer.

    karmasarkastik - bukan celaka, mgkn cara mereka cmtu..

    saya cuma luahkn pndpt sy. tak semua org sependpt dgn kita kn...?

    ReplyDelete
  10. nak ckp setuju tanpa bagi ulasan je boleh tak..? hohoho.. btw, saya setuju dgn entry nih. bintang penuh utk awak.. ;)

    ReplyDelete
  11. thanks She' Gee. U are the best..hihii

    ReplyDelete

Jum kekomen Sini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...